Apotheek Billiet Diane

Apotheek Billiet

Apotheek Billiet - interieur

Uw Persoonlijke Partner In Uw Gezondheid

Apotheek Billiet is een apotheek gelegen in het centrum van Oostende met de nadruk op klantgerichte service. De apotheek werd opgericht in 1981 en bevindt zich in een geklasseerd pand in de Ooststraat 62 te Oostende. Zaakvoerderster Diane Billiet staat in voor een nauwgezette persoonlijke opvolging en vrijblijvend advies i.v.m. geneesmiddelen en verzorgingsproducten. De centrale ligging zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Doordat de apotheek zich bevindt in het hartje van Oostende is deze gemakkelijk te bereiken per auto, te voet of via het openbaar vervoer.

Op onze site vindt u informatie over wachtdiensten, advies over geneesmiddelen en aandoeningen en informatie over onze diensten. Wist u bijvoorbeeld dat uw apotheker naast uw arts een belangrijke partner is in uw gezondheidszorg? De verantwoordelijkheid van uw apotheker is niet enkel het afleveren van uw geneesmiddel, maar ook het nauwkeurig opvolgen van uw genezingsproces en veiligheid met betrekking tot het geneesmiddel.

Door een persoonlijke service te garanderen staat onze apotheek garant voor een optimale opvolging en staan wij u ook graag te woord als u met vragen omtrent uw geneesmiddelen en gezondheid zit. Apotheker Diane Billiet verwelkomt u graag in haar apotheek te Oostende.

Openingsuren:

Ma, di, do, vrij: 9h-12h30 / 14h-18h30
Woe en za: 9h - 12h30

 

Logo apotheek Billiet